Hyppää sisältöön

Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelun väliaikainen sopimus allekirjoitettu

29.5.2018 12.00
Tiedote

Väestörekisterikeskus on solminut väliaikaisen sopimuksen Edita Prima Oy:n kanssa Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelusta. Sopimuksella Väestörekisterikeskus tarjoaa Suomi.fi-viestien asiakasorganisaatioille mahdollisuuden lähettää paperipostia keskitetyn palvelun kautta.

Väestörekisterikeskus on solminut väliaikaisen sopimuksen Edita Prima Oy:n kanssa Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelusta. Sopimuksella Väestörekisterikeskus tarjoaa Suomi.fi-viestien asiakasorganisaatioille mahdollisuuden lähettää paperipostia keskitetyn palvelun kautta. Palvelu sisältää viestien tulostamisen, kuorittamisen ja jakelun.

Sopimus liittyy Väestörekisterikeskuksen loppuvuodesta 2017 käynnistämään Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelun hankintaan. Hankintaan liittyvän markkinaoikeuskäsittelyn ajaksi Väestörekisterikeskus hankkii palvelun väliaikaisella sopimuksella. Sopimuksen voimassaolo on sidottu markkinaoikeuden antamaan ratkaisuun. Väestörekisterikeskus tiedottaa markkinaoikeuden päätöksestä ja vaikutuksista Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalveluun heti, kun markkinaoikeudelta saadaan asiaan liittyvä päätös.

Väestörekisterikeskus tiedottaa käyttöönotosta erikseen

Väestörekisterikeskus tiedottaa erikseen, kun julkisen hallinnon organisaatiot voivat liittyä Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalveluun. Samalla Väestörekisterikeskus julkaisee ohjeet palveluun liittymiseksi ja palvelun tarkemman hinnaston.

Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelussa tuotteet on jaoteltu pakollisiin ja valinnaisiin tuotteisiin. Palvelun hinnat julkaistaan myöhemmin.

Organisaatiot voivat hyödyntää jakelussa myös omia vain jakeluun liittyviä sopimuksiaan, jolloin tulostus ja kuoritus tarjotaan Väestörekisterikeskuksen ja Edita Prima Oy:n välisellä sopimuksella. Tällaisista järjestelyistä sovitaan erikseen Väestörekisterikeskuksen kanssa.

Lisäksi organisaatiot voivat jatkossakin hyödyntää omia tulostukseen, kuoritukseen ja jakeluun liittyviä sopimuksiaan. Asiakasorganisaatio voi aina kilpailuttaa palvelun myös itse.

Lisätietoja palvelusta:

Väestörekisterikeskus

[email protected]