Hyppää sisältöön

Sujuva Suomi -tilaisuus 5.6.2023: Digiunelmista totta – keiden visiot vauhdittavat digitalisaatiota?

Julkaisuajankohta 10.5.2023 17.25
Tiedote

Digitalisaatio on mahdollisuuksien kenttä, jonka avulla tehdään sujuvampaa arkea. Konkreettisesti digitalisaation tekeminen on unelmia ja toimistohommia – niin teknologiaa kuin kulttuurin muutosta. Mutta keiden visiot ohjaavat digitalisaatiokehitystä? EU:n, digijättien vai kansalaisten? Millaisia mahdollisuuksia ja riskejä ne kantavat mukanaan? Entä mitä Sujuvan Suomen vieraat haluavat digitalisaation mahdollistavan ja miten, jos kuvitellaan, että digitalisaation avulla kaikki on mahdollista?

Digi- ja väestötietoviraston järjestämä Sujuva Suomi -tilaisuus paneutuu tähän aiheeseen maanantaina 5.6.2023 klo 15–16. Osallistua voi paikan päällä Digi- ja väestötietoviraston tiloissa Helsingissä tai verkon kautta. Paikan päällä tilaa on rajoitetusti. Osallistuminen on maksutonta.
 
Tilaisuudessa aiheesta keskustelevat mielenkiintoiset vieraat: Helsingin sanomien toimittaja Niclas Storås, johtaja Veera Heinonen Sitrasta ja Tampereen kaupungin tietohallintojohtaja Maria Nikkilä. Tilaisuuden juontaa Joonas Aitonurmi Digi- ja väestötietovirastosta.

Ilmoittaudu

Sujuva Suomi -keskustelu 5.6.2023: Digiunelmista totta - kenen visiot vauhdittavat digitalisaatiota?

 

ennakointi