Hyppää sisältöön

Sujuva Suomi -hybriditilaisuus 4.10. klo 14-15: Digiaktivismin hyvät, pahat ja rumat – kuka hallitsee verkkoa?

Julkaisuajankohta 31.8.2022 14.50
Tiedote

Tervetuloa Sujuva Suomi -tilaisuuteen 4.10.2022 klo 14-15. Voit osallistua tilaisuuteen verkon välityksellä tai paikan päällä Digi- ja väestötietoviraston tiloissa Helsingissä.

Sujuvan Suomen aiheena on tällä kertaa digiaktivismi: Onko verkko villi länsi vai aavaa preeriaa? Verkko ja uudet teknologiat mahdollistavat digiaktivismin hyvät ja huonot puolet. Internetin avulla voidaan rakentaa samanmielisten verkostoja vaikuttamista ja aktivismia varten, mutta jatkuva informaatiotulva voi myös ahdistaa. Millaisin keinoin demokratiaa ja osallisuutta voidaan rakentaa? Millaisia eroja eri maiden välillä on? Entä millaiset tavat ja tekniikat horjuttavat totuudenmukaisuutta? Mitä on tulevaisuuden globaali aktivismi?

Tilaisuudessa aiheesta keskustelevat toimittaja Anu Partanen, apulaisprofessori Veikko Eranti ja somevaikuttaja Dmitry Gurbanov. Tilaisuuden juontaa Joonas Aitonurmi Digi- ja väestötietovirastosta.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Aiemmin webinaarina toteutettu tilaisuus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa hybridinä eli osallistua voi paikan päällä Digi- ja väestötietoviraston tiloissa Helsingissä (Lintulahdenkuja 2) tai verkon kautta. Ilmoittautuneet saavat tarkemmat osallistumisohjeet sähköpostilla.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

ennakointi