Hyppää sisältöön

Kutsu digitaalisen turvallisuuden TAISTO21-harjoitukseen

Julkaisuajankohta 17.6.2021 10.27
Tiedote

Digi- ja väestötietovirasto järjestää digitaalisen turvallisuuden TAISTO21-harjoituksen marraskuussa. Neljättä kertaa järjestettävä TAISTO on julkishallinnolle suunnattu tietosuoja- ja tietoturvaloukkausten hallinnan harjoitus, jossa häiriötilanteissa toimimista harjoitellaan kuvitteellisten tilanteiden kautta.

TAISTO21-harjoituksessa organisaatiot pääsevät harjoittelemaan digitaalisen turvallisuuden hallintaa, johtamista ja viestintää häiriötilanteissa. Harjoitus kehittää kykyä reagoida häiriötilanteisiin ja auttaa myös tunnistamaan kehittämiskohteita organisaation toiminnassa.

Kutsumme organisaationne harjoittelemaan digiturvaa marraskuussa

TAISTO21-harjoitukseen ovat lämpimästi tervetulleita mukaan sekä uudet että jo aikaisemmin TAISTOssa harjoitelleet organisaatiot. TAISTO on matalan kynnyksen harjoitus, johon kaikkien on helppo tulla mukaan. Viime syksynä TAISTO20-harjoitukseen osallistui yhteensä yli 250 organisaatiota.

TAISTO21-harjoituspäivät ovat:

  • 11.11.2021
  • 18.11.2021
  • 25.11.2021

Voitte valita näistä omalle organisaatiollenne parhaiten sopivan päivän sekä harjoituksen keston ilmoittautumisen yhteydessä. Vaihtoehtoina ovat koko päivän harjoitus (klo 9-15) ja puolen päivän harjoitus (klo 9-12).

Ilmoittautuminen on auki 25.8.-15.10.2021. Julkaisemme ohjeet ilmoittautumiseen ja harjoitukseen valmistautumiseen verkkosivuillamme dvv.fi/taisto kesäkuun loppuun mennessä. Harjoituksessa käytetään digitaalista alustaa, jonne organisaatiot saavat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.

Digi- ja väestötietovirasto järjestää harjoituksen yhteistyössä Kuntaliiton, Kyberturvallisuuskeskuksen, tietosuojavaltuutetun toimiston, Turvallisuuskomitean ja Valtorin kanssa.

Tervetuloa harjoittelemaan!

Lisätiedot

Lisätietoa harjoituksesta antavat harjoituksen johtaja, tietoturva-asiantuntija Hanna Heikkinen ja asiantuntija Laura Penttilä Digi- ja väestötietovirastosta. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

Kutsu TAISTO21-harjoitukseen on lähetetty julkisen hallinnon organisaatioiden kirjaamoihin 17. kesäkuuta 2021.

TAISTO-harjoitus digiturva