Hyppää sisältöön

Kutsu Digitaalisen turvallisuuden Taisto-harjoitukseen marraskuussa 2023

Julkaisuajankohta 16.6.2023 12.24
Tiedote

Kutsumme organisaationne mukaan digitaalisen turvallisuuden Taisto-harjoitukseen. Suomen suurin digitaalisen turvallisuuden harjoitus Taisto järjestetään kuudetta kertaa marraskuussa. Taisto on maksuton harjoitus, jossa pääsette testaamaan ja kehittämään omia toimintatapojanne kuvitteellisten häiriötilanteiden kautta.

Taisto tarjoaa teille turvallisen tavan harjoitella, testata ja kehittää oman organisaationne digitaalista turvallisuutta. Toimintamallinne ja ohjeenne pääsevät todentuntuiseen testiin, sillä harjoituksen tapahtumat peilaavat todellisen maailman ajankohtaisia uhkia.

Harjoituspäivänä pääsette osallistumaan valmiiseen digiturvaharjoitukseen, jonka taustatarina, tapahtumat ja tehtävät välitetään harjoitustiimillenne digitaalisen harjoitusalustan kautta. Harjoitus keskittyy häiriötilanteiden hallintaan, johtamiseen ja viestintään.

Taisto on suunnattu erityisesti julkiselle sektorille, mutta mukaan ovat tervetulleita muutkin toimijat. Viime vuonna Taistossa harjoitteli ennätykselliset 375 organisaatiota. Mukana oli harjoitustiimejä muun muassa valtionhallinnosta, kunnista, korkeakouluista ja sote-sektorilta.

Palautteen mukaan lähes kaikki viime vuonna Taistoon osallistuneet organisaatiot löysivät harjoituksen avulla kehittämiskohteita omasta toiminnastaan. Jokainen harjoitustiimi suosittelisi Taisto-harjoitukseen osallistumista myös muille.

Aikataulu

Taisto-harjoituksen järjestää Digi- ja väestötietovirasto, ja harjoituksen johtajana toimii erityisasiantuntija Hanna Heikkinen.

Tervetuloa harjoittelemaan!

Janne Viskari
pääjohtaja
Digi- ja väestötietovirasto

Lisätiedot

Kutsu on lähetetty julkisen hallinnon organisaatioiden kirjaamoihin 16. kesäkuuta 2023.

Lisätiedot verkkosivuiltamme dvv.fi/taisto tai sähköpostilla [email protected]

TAISTO-harjoitus digiturva