Hyppää sisältöön

Digiturvaviikko tulee taas syksyllä – ilmoittaudu mukaan!

Julkaisuajankohta 14.6.2024 11.44
Tiedote

Digiturvaviikko 30.9.–4.10.2024 on virtuaalinen teemaviikko, joka tarjoaa käytännön keinoja kyber- ja digiturvallisuuden parantamiseen organisaatioiden johdolle, alan asiantuntijoille sekä aivan jokaiselle turvallisemmasta digimaailmasta kiinnostuneelle. Ohjelmassa on tuoretta ja näkemyksellistä keskustelua Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa. Digiturvaviikolla annamme lisäksi käytännön vinkkejä digitaalisten palveluiden ja –laitteiden käyttöön sekä digihyvinvoinnin edistämiseksi. Ilmoita organisaatiosi mukaan!

Suomen ikääntyessä ja monimuotoistuessa kyber- ja digiturva on meille kaikille yhä tärkeämpi turvallisuuden muoto. Siitä huolehtiminen on meidän kaikkien yhteinen asia. Jo pienet ja säännölliset toimenpiteet tekevät digitaalisesta ympäristöstä turvallisemman meille kaikille.

Digiturvaviikolla kannustamme tekoihin ja autamme toteuttamaan niitä koko viikon ajan. Tavoitteena on, että viikon opit tulevat osaksi arkea ja normaalia toimintaa myös jatkossa.

Teema

Viikon teema on: Digiturva rakennetaan yhdessä! Digitaaliset laitteet ja palvelut mahdollistavat uudenlaisia innovaatioita, jotka sujuvoittavat arkeamme ja parantavat elämänlaatuamme monin tavoin. Samalla kohtaamme uhkia, jotka saavat jatkuvasti uudenlaisia muotoja.

Tietoturvaloukkaukset ja kasvava verkkorikollisuus haastavat arkeamme ja organisaatioitamme. Kaiken keskiössä on meidän ihmisten toiminta - meistä jokainen rakentaa kyber- ja digiturvaa. Kun toimimme yhdessä, voimme rakentaa turvallisemman ja luotettavamman yhteiskunnan meille kaikille. Ilmoittaudu siis mukaan Digiturvaviikolle ja tule mukaan yhteisen turvallisen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseen!

Ilmoittautuminen organisaatioille nyt avattu!

Osallistuminen viikolle on helppoa: pohtikaa, mikä on teidän digiturvatekonne ja ilmoittautukaa mukaan!

Ilmoittaudu Digiturvaviikolle 2024

​​​​Viikon koko ohjelma on kaikille avoin ja maksuton. Yksityishenkilöiden ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ohjelma

Koko viikon päivittyvän ohjelman löydätte Digiturvaviikon verkkosivuilta.

Digi- ja väestötietovirasto järjestää Digiturvaviikon nyt viidettä kertaa. Digiturvaviikko toteutetaan tänä vuonna yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston, Tampereen kaupungin, Pelastakaa Lapset ry:n Huippula-hankkeen, Sitran sekä Liikenne- ja viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa.

Kyber- ja digiturvasta huolehtiminen on meidän kaikkien yhteinen asia. Tervetuloa mukaan rakentamaan entistäkin digiturvallisempaa yhteiskuntaa!

Lisätiedot

Lisätiedot: Kimmo Rousku, johtava erityisasiantuntija, Digi- ja väestötietovirasto, [email protected], puh. 0295 535 120

Linkit

Lue lisää Digiturvaviikosta

Sosiaalisessa mediassa käytämme tunnisteita #digiturvaviikko #digiturvateko

digiturva