Hyppää sisältöön

Osallistu Digiturma-somekilpailuun ja auta kehittämään Digiturvallinen elämä -peliä!

Julkaisuajankohta 3.2.2021 11.37
Tiedote

Onko sinulla mielessäsi digimaailman uhkatilanne, joka sopisi Digiturvallinen elämä -mobiilipelin seuraavaan versioon? Jaa ideasi ja auta meitä kehittämään peliä, jonka avulla digiturvataitoja voi oppia helpolla ja hauskalla tavalla. Kaikkien idean jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl 50 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja.

Onko Digiturvallinen elämä -mobiilipeli sinulle tuttu? Jos ei, lataa se Applen tai Googlen sovelluskaupasta! Pelin ensimmäisessä osassa opit työelämän digiturvataitoja toimimalla Tyrskylän kunnan työntekijänä ja yrittämällä selviytyä työviikosta, joka on täynnä digiturvahaasteita.

Nyt etsimme pelin seuraavaan versioon uusia digiturmia eli uhkatilanteita pelaajien ratkottaviksi. Onko sinulla mielessäsi jokin peliin sopiva digiturma? Oletko kokenut sellaisen digimaailman uhkatilanteen, jossa toimiseen toivoisit lisäkoulutusta? Tilanne voi liittyä esimerkiksi tietoturvaan, tietosuojaan tai mihin tahansa muuhun digiturvallisuuden osa-alueeseen. Parhaiten peliin sopivat sellaiset digiturmat, joita voi tulla vastaan, kun käytät matkapuhelinta tai sen eri sovelluksia. Muitakin digilaitteita voi olla mukana tilanteessa.

Jaa ideasi Twitterissä tai LinkedInissä 28.2. mennessä

Voit osallistua kilpailuun Twitterissä ja LinkedInissä vastaamalla Digi- ja väestötietoviraston tilillä olevaan haastepäivitykseen. Voit osallistua myös julkaisemalla oman päivityksesi, jossa käytät tunnistetta #digiturma ja johon merkitset mukaan Twitterissä @DVVfi ja LinkedInissä Digi- ja väestötietovirasto. Huomioithan, ettei päivityksessäsi ole luottamuksellista tietoa.

28.2.2021 mennessä julkaistut twiitit ja LinkedIn-päivitykset osallistuvat arvontaan, jossa arvomme 3 kpl 50 € arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Arvontaan voivat osallistua vain julkisesti nähtävät päivitykset. Arvonta suoritetaan 2.3.2021. Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä yksityisviestillä lahjakorttien postittamista varten. Ilmoitamme voittajien nimet julkisesti.

Digi- ja väestötietovirasto voi käyttää kilpailuun osallistuvissa päivityksissä julkaistuja ideoita ja ehdotuksia haluamallaan tavalla Digiturvallinen elämä -pelin kehittämisessä sekä viestinnässä ja markkinoinnissa. Ehdotuksia ei välttämättä käytetä pelissä sellaisenaan, ja tarvittaessa niitä voidaan muokata peliin sopiviksi.

Pääset osallistumaan kilpailuun suoraan klikkaamalla alla olevaa Twitter- tai LinkedIn-upotusta.

Twitter:

LinkedIn:

Linkit

Lisätietoa Digiturvallinen elämä -pelistä

Lisätiedot

Juha Kirves, tietoturva-asiantuntija, Digi- ja väestötietovirasto, [email protected], puh. 0295 535 151

JUDO-hanke digiturva