Valikko

Väestörekisterikeskus uudisti sivustonsa

10.6.2016 15.59
Tiedote

Väestörekisterikeskuksen pääsivusto vrk.fi ja asiakassivusto Eevertti (eevertti.vrk.fi) on uudistettu uuden julkaisujärjestelmän käyttöönoton yhteydessä. Uudistuksen tarkoituksena on palvella sivustoilla vierailevia käyttäjiä entistä selkeämmin ja paremmin. Molempien sivustojen rakenne on pysynyt ennallaan.

Pääsivuston vrk.fi sisältöä on muutettu ja muun muassa asukaslukutilastot löytyvät nyt Tilastokeskuksen sivuilta. Asiakassivusto Eevertin ulkoasua on raikastettu ja sivuston extranet-osio on uudistunut kokonaan. Osa Eevertin sisällöstä kootaan erillisille teemasivustoille. Näin voidaan keskittää tiettyjen asiakas- ja sidosryhmien asioita yhteen paikkaan ja tarjota tietoa yhdestä paikasta helposti. Lisäksi molemmat sivustot ovat responsiivisia, eli niitä on helppo selata niin tietokoneella, tabletilla kuin matkapuhelimellakin.

Sivustojen sisältöjen kehitystyöt jatkuvat edelleen. Kesän aikana julkaistaan sivustoilta vielä puuttuvaa sisältöä sekä otetaan käyttöön sosiaalisen median palvelut.

Lisätietoja:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Pirjo Koivunen, [email protected], puh. 0295 535 353.