Hyppää sisältöön

Miten digitaalinen turvallisuusympäristö on nyt muuttunut? Tervetuloa Digiturvakatsaus ekstra -webinaariin 8.3. klo 15–16

Julkaisuajankohta 3.3.2022 11.00
Tiedote

Turvallisuustilanne on muuttunut nopeasti Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Tällä on merkittäviä vaikutuksia myös digitaaliseen toimintaympäristöön. Digiturvakatsaus ekstrassa aiheesta keskustelevat kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll Aalto-yliopistosta ja tietohallintojohtaja Ari Uusikartano ulkoministeriöstä. Haastattelijana toimii johtava erityisasiantuntija Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta.

Ari Uusikartano, Jarno Limnéll ja Kimmo Rousku
 

Parhaillaan käynnissä oleva uhkatilanteen muutos edellyttää riskienhallinnan, varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan uudelleen arvioimista ja päivittämistä. Mitä organisaatioiden johdon, digiturvallisuuden asiantuntijoiden ja meidän kaikkien tulisi nyt tietää? Miten voimme toimia digiturvallisesti muuttuneessa tilanteessa?

Näitä aiheita käsitellään Digiturvakatsaus ekstran suorassa lähetyksessä tiistaina 8.3.2022 klo 15–16. Keskustelemassa ovat kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll Aalto-yliopistosta ja tietohallintojohtaja Ari Uusikartano ulkoministeriöstä. Haastattelijana toimii johtava erityisasiantuntija Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta.

Webinaari on suunnattu erityisesti organisaatioiden johdolle sekä digiturvan, tietohallinnon ja ICT:n asiantuntijoille, mutta kaikki digiturvasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua. Tilaisuuden aikana voit esittää kysymyksiä ja kommentteja chat-seinän kautta.

Mukaan live-lähetykseen pääset osoitteessa mediaserver.fi/live/digiturva
Suoran lähetyksen jälkeen webinaarista julkaistaan tallenne.

Tervetuloa!

Katso tallenne

Lisätiedot

Tiedustelut: [email protected]

Yhteyshenkilö: Kimmo Rousku, johtava erityisasiantuntija, Digi- ja väestötietovirasto, [email protected], puh. 0295 535 120

Tutustu Digi- ja väestötietoviraston digiturvatilaisuuksiin

Tiedote päivitetty 22.3.2022: Lisätty suora linkki tallenteeseen

JUDO-hanke VAHTI digiturva