Harkkariksi Digi- ja väestötietovirastoon?

Digi- ja väestötietovirasto tarjoaa vuosittain useita harjoittelupaikkoja korkeakouluopiskelijoille. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään oman alasi ammattilaiseksi mukavassa joukossa ja monipuolisissa tehtävissä. 

Harjoittelijamme ovat toimineet mm. erilaisissa holhoustoimen tehtävissä, julkisen notaarin avustavissa tehtävissä, väestötietojärjestelmän tietojenluovutuksen tehtävissä, asiakaspalvelussa ja vihkimisen avustavissa tehtävissä. Lisäksi harjoittelupaikkoja on ollut myös digitaalisten palvelujen kehittämisen tehtävissä sekä viestinnän, markkinoinnin ja henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Harjoittelujaksomme ovat pääasiassa kolmen kuukauden pituisia ja ajoittuvat kesäkauteen.

Toimimme yli 30 paikkakunnalla, joten myös harjoittelupaikkoja on tarjolla eri puolilla Suomea.

Harjoittelupaikkamme ovat suunnattu opiskelijoille. Jos olet jo valmistunut, voit hakea muita avoimia työpaikkojamme valtiolle.fi-verkkopalvelun kautta.

Miksi hakisin harjoitteluun Digi- ja väestötietovirastoon?

Digi- ja väestötietoviraston tehtävänä on edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvata tietojen saatavuutta ja tarjota palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin. Meillä pääset rakentamaan sujuvaa, yhteentoimivaa Suomea ja kehittämään ratkaisuja, joilla helpotetaan ihmisten arkea. Työskentelet Suomen digitalisaatiokehityksen ytimessä ja voit siten olla mukana vaikuttamassa yhteiskunnan suuntaan.

Arvojamme ovat rohkeus, arvostus ja luottamus. Haluamme olla näyttämässä suuntaa, uudistamassa yhteiskuntaa ja tukemassa kansalaisten asiointia julkisen hallinnon kanssa. Tavoitteenamme on tehdä Suomesta entistä sujuvammin toimiva yhteiskunta.

Lue lisää Digi- ja väestötietovirastosta työnantajana

Kokemuksia harjoittelusta Digi- ja väestötietovirastossa