Valikko

Väestörekisterikeskuksen valtionhallinnon digitaalisen turvallisuuden asiantuntijapalvelut esittäytyivät 24.4

24.4.2018 14.31
Tiedote

Tämän vuoden alusta alkaen Väestörekisterikeskuksen vastuulla on ollut julkishallinnon digitaalisen turvallisuuden kehittäminen. Väestörekisterikeskus onkin uudistanut digitaalisen turvallisuuden asiakaspalvelutarjontaansa ja uudistunut Digitaalisen turvallisuuden asiantuntijapalvelu (VAL-DIAS) esiteltiin 24.4 järjestetyssä tilaisuudessa.

VAL-DIAS-palvelun avulla valtionhallinnon virastot saavat käyttöönsä monipuoliset digitaalisen turvallisuuden konsultoinnin ja -auditoinnin palvelut esimerkiksi tietoturvallisuutensa, riskienhallinnan tai tietosuojan parantamiseen ja kehittämiseen. Väestörekisterikeskuksen johtava erityisasiantuntija ja VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku ja tietoturva-asiantuntija Hanna Heikkinen korostivat puheenvuoroissaan palvelun asiakaslähtöisyyttä, jolloin asiakas saa juuri omiin tarpeisiinsa vastaavaa valtionhallinnon tietoturvavaatimuksiin erikoistunutta ja ammattitaitoista asiantuntijapalvelua.

Väestörekisterikeskus tarjoaa jatkossa valtionhallinnon toimijoille digitaalisen turvallisuuden asiantuntijapalveluita uusien kumppaneiden kanssa, jotka ovat Consultor Finland Oy, KPMG Oy Ab, Netum Oy sekä ryhmittymä Relator Oy, Kumura Oy ja Insta DefSec Oy. Lisäksi sopimustoimittajilla on tarjolla suuri määrä alihankkijoita siten, että tarjolla on yli 300 turvallisuusselvitettyä, vaitiolositoumuksen allekirjoittanutta asiantuntijaa.

Löydät tarkemmat ohjeet ja esimerkiksi palvelukuvauksen sekä hinnaston Väestörekisterikeskuksen asiakassivusto Eevertistä: http://eevertti.vrk.fi/tietoturva-asiantuntijapalvelut

Lisätietoja
VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku, Väestörekisterikeskus, puh. 029553 5120, [email protected]

Tietoturva-asiantuntija Hanna Heikkinen, Väestörekisterikeskus, puh. 029553 5121, [email protected]